Uvođenjem integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem tvrtka Capricorno d.o.o. se trajno obvezala poboljšavati kvalitetu proizvoda i usluga i upravljati svim značajnim aspektima okoliša koje može nadzirati s ciljem stalnog sprečavanja onečišćenja okoliša.

Integrirani sustav upravljanja kvalitetom i okolišem zasniva se na načelima norme EN ISO 9001:2008 i načelima norme EN ISO 14001:2009

Kao temelj sustava upravljanja kvalitetom i okolišem Uprava promovira politiku upravljanja kvalitetom i okolišem kao zajednički napor svih djelatnika u postizanju vrhunske kvalitete usluga uz očuvanje okoliša.

S ponosom ističemo kako pri izboru dobavljača, brandova i proizvoda posebnu pažnju pridajemo održivoj higijeni, mjeri koja u obzir uzima naše vlastite potrebe za čistoćom bez ugrožavanja mogućnosti budućih generacija da zadovolje svoje potrebe. Cilj je jednostavan: smanjiti potrošnju štetnih tvari u cilju očuvanja prirodnih resursa i smanjenje emisije istih u okoliš kako bi se smanjio štetan utjecaj na okoliš.

Za svaki pojedini proizvod ili ciljnu skupinu proizvoda iz asortimana održive higijene dodjelju se od strane stručnjaka ekološke oznake i certifikati koji dokazuju neštetnost proizvoda na okoliš i na osoblje koje rukuje tim proizvodima. Predočenjem ekoloških certifikata i oznaka uz demonstraciju o učinkovitosti proizvoda svojim kupcima konstanto gradimo svijest odgovornog utjecaja prema okolišu i prirodnim resursima.

green
make up wisuda make up jogja make up prewedding jogja rias pengantin yogyakarta rias pengantin jogja prewedding jogja prewedding yogyakarta berita indonesia yogyakarta wooden craft daily review dinamo jogja genset jogja